Litoralinfo - Cazare pe litoral

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.litoralinfo.ro

In tot cuprinsul acestui document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.litoralinfo.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor www.litoralinfo.ro.

In momentul accesarii site-ului www.litoralinfo.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului.


Pentru agentiile partenere ( companiile hoteliere, agenti hotelieri, agentii de turism):

Completand formularul de inscriere sunteti de acord ca materialele trimise sa fie afisate pe www.litoralinfo.ro si pe site-urile partenere.


www.litoralinfo.ro in relatiile cu tertii:

Toate informatiile afisate pe www.litoralinfo.ro sunt introduse de catre agentiile partenere ( companii hoteliere, restaurante, sali de conferinte ) prin intermediul unui cont de administrare ( user + parola ). www.litoralinfo.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre agentiile partenere. Agentia partenera este singura responsabila de informatiile afisate pe www.litoralinfo.ro, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane sau publicitate falsa. Daca o agentie partenera afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma.

Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei agentii partenere va fi adresata direct agentiei ofertante si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.


Pentru turisti:

Se poate intampla ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietari in descrierile lor. Inainte de a plati unei unitati de cazare asigurati-va ca ati inteles bine din convorbirea telefonica cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective care sunt conditiile pentru pretul stabilit: dotarile camerei ( baie proprie, tv, intervalul de timp la care se schimba lenjeria si prosoapele ), programul de apa calda, marimea camerei, marimea patului, etajul la care va cazati, eventuali factori de zgomot, distanta fata de punctele dvs. de interes ( in minute si in metri ), conditii de parcare, etc.


Pentru toti utilizatorii site-ului www.litoralinfo.ro:

Toate materialele continute pe www.litoralinfo.ro sau pe site-urile partenere sunt protejate de legea dreptului de autor. Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.

Reproducerea, copierea sau exploatarea materialelor afisate de www.litoralinfo.ro sau pe site-urile partenere fara acordul scris al www.litoralinfo.ro este strict interzisa.

Vrei sa aflii cele mai bune oferte de cazare pe email?

Aboneaza-te